6 ondertekeningen

Afschaffing vakbond en oprichting overheidsinstantie gratis advies werknemers

Image

Het romantisch verhaal van priester Daens is uitgedraaid in een criminele activiteit die met stakingen en chantages de democratie uit de weg gaat.
Als er een overheidsinstantie zou zijn waar werknemers gratis hun inlichtingen kunnen nemen over hun rechten/plichten is de vakbond overbodig.

PETITIE

Wij

De ongeruste burgers die zien hoe de stakingen ons in een regelrechte recessie duwen - scenario Griekenland

constateren

De reden dat de vakbond zoveel leden telt is omdat de werknemers enkel bij hun vakbond terecht kunnen voor inlichtingen over hun rechten/plichten tegenover hun werkgever. Dit kan gemakkelijk worden vervangen door een overheidsinstantie.

Dit land wordt niet meer geregeerd door de regering maar door de vakbonden die op elk moment het land kunnen/willen plat leggen.

Pure egoïstische chantage die ons land in regelrechte recessie duwt.

en verzoeken

Er moet een overheidsinstatie bestaan waar werknemers terecht kunnen voor informatie over hun rechten en plichten. Wanneer zij onrechtvaardig worden behandeld kunnen zij op eigen initiatief hun werkgever aanschrijven, desnoods naar de arbeidsrechtbank stappen.

Deze dienst moet gratis zijn zoals de overheidsdienst voor de FOD Sociaal werk en overleg reeds een telefoondienst heeft voor de werkgevers.

Vakbonden moeten rechtspersoonlijkheid krijgen. Dan kan hun macht over dit land worden afgebouwd.onderteken de petitie Afschaffing vakbond en oprichting overheidsinstantie gratis advies werknemers.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • ongeveer 2 jaar geleden anoniem
  • meer dan 2 jaar geleden anoniem
  • meer dan 3 jaar geleden anoniem
  • bijna 4 jaar geleden Everaerts j Borgerhout
  • bijna 4 jaar geleden Gino libens Sint-Truiden
  • bijna 4 jaar geleden Ludo jansen antwerpen