2 ondertekeningen

Behoud het netwerk van Antwerpse nachtbussen

Op 9 juni kondigde De Lijn het afschaffen van het Antwerpse nachtnet aan. Op 27 juni rijden de nachtbussen voor de laatste keer uit in de provincie Antwerpen.

Daar dit gegarandeerd voor problemen zal zorgen, pleiten wij voor het behoud van een (al dan niet beperkter) nachtnetwerk van De Lijn.

PETITIE

Wij

inwoners of bezoekers van de provincie Antwerpen die pleiten voor het behoud van het netwerk van nachtbussen

constateren

Wij constateren dat het wegvallen van het nachtnetwerk in de provincie Antwerpen van de bussen van De Lijn de vervoersmogelijkheden van jong en oud op vrijdag en zaterdagnacht in grote mate nadelig zal beïnvloeden en de toegang tot de stad Antwerpen sterk zal hinderen.

en verzoeken

Wij pleiten voor het behoud van het nachtnetwerk, eventueel in beperktere mate of een gelijkwaardig (zowel in prijs als in frequentie en bereikbaarheid) alternatief.onderteken de petitie Behoud het netwerk van Antwerpse nachtbussen.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • 11 maanden geleden LEE NOPPEN 2018 ANTWERPEN
  • meer dan 3 jaar geleden Björn Sörensen Antwerpen