2 ondertekeningen

Elektriciteitsvoorziening in de winter

De overheid en Elia moeten ervoor zorgen dat de inwoners van de gemeenten die in het afkoppelingsplan voorkomen, niet zonder elektriciteit komen te zitten in de winter.

PETITIE

Wij

die willen dat niemand zonder elektriciteit komt te zitten in de winter en/of piekuren.

constateren

dat de overheid en Elia niets ondernemen, laat staan voldoende informeren, om de bevolking in de winter en/of piekuren te voorzien van elektriciteit, welke wel een noodzaak is om een goede levensstandaard te hebben in de periode waar een mens nood heeft aan warmte en geborgenheid.
Het is hun verantwoordelijkheid om te zorgen dat de elektriciteitsvoorziening gegarandeerd blijft altijd en overal.

en verzoeken

om de elektriciteitsvoorziening te blijven behouden, altijd en overal, ongeacht het tijdstip en plaats van levering.
Het is de verantwoordelijkheid van de Regering en Elia om deze voorziening te garanderen, desnoods moeten zij zorgen dat de inwoners een minimum aan elektriciteit krijgen om toch bepaalde toestellen te laten functioneren.onderteken de petitie Elektriciteitsvoorziening in de winter.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • meer dan 3 jaar geleden anoniem
  • ongeveer 4 jaar geleden anoniem