1 ondertekening

Heropening Cosmo (Leopoldsburg)

36188509_449429942151232_8728064356601823232_o

Café Cosmo werd op 2 augustus 2018 gesloten door de gemeente wegens beschuldigingen dat het een clubhuis is, maar de vergunning niet heeft. Dit is dus niet het geval! Cosmo is een gezellige cocktailbar waar iedereen welkom is, en dus geen clubhuis! Daarom willen wij de Cosmo terug geopend!

PETITIE

Wij

De eigenaar die nog maar juist haar droom is gestart en deze niet wil verliezen. Ook voor onze klanten die graag terugkomen en teleurgesteld zijn door de sluiting.

constateren

Wij willen voor iedereen gewoon een plaats waar iedereen zich welkom voelt. Iedereen is gelijk en verdient gelijke kansen!

en verzoeken

Een heropening van de Cosmo en de zekerheid dat deze open mag blijven.onderteken de petitie Heropening Cosmo (Leopoldsburg).We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • 3 maanden geleden mathijssen joel leopoldsburg