nog geen ondertekeningen

Iedereen gelijk voor de wet ook in Hasselt

Stelt u ook vast dat de wetten niet voor alles en iedereen op de zelfde manier worden toegepast? Dat er met twee maten en twee gewichten worden gemeten?

PETITIE

Wij

De bewoners in de nabijheid van fuifzaal Elckerlyc in Hasselt.

constateren

-Het niet naleven van de milieuwetgeving Vlarem II door de Eckerlyc. Wetten zijn er toch voor iedereen en niet voor sommige?
-De onwil van het bestuur van vzw Elckerlyc om tot een oplossing te komen voor overlast (vandalisme, muziekoverlast, zwerfvuil, drugsdealen, ...). Dit bestuur weigert zelfs om op een simpele vraag te antwoorden.
-De laksheid van stadsbestuur Hasselt om hierop controle uit te oefenen.

en verzoeken

-Controle op naleving van de wetten. Principe iedereen is gelijk voor de wet.
-Het bestuur van vzw Elckerlyc zich houdt aan de wet en luistert naar de voorstellen van de buurtbewoners.onderteken de petitie Iedereen gelijk voor de wet ook in Hasselt.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.

Geen ondertekeningen gevonden