3 ondertekeningen

Jean Vandecasteele moet burgemeester van Oostende blijven!

B1903a4e-1e40-11e4-b61e-c4d44eda48ca_original_jpg_h380_jpg_568

"Johan Vande Lanotte wordt burgemeester van Oostende." Willen de Oostendenaars dit wel? Iedereen weet dat Vande Lanotte de burgemeester achter de schermen is. Dankzij hem is Oostende onveilig, dood en leeg!

PETITIE

Wij

Oostendenaars

constateren

dat Johan Vande Lanotte burgemeester van Oostende wil worden. Iedereen weet dat Vande Lanotte de burgemeester achter de schermen is. Dankzij hem is de RMT weggetrokken uit Oostende, heeft Electrawinds de Oostendenaar een pak geld gekost, gaat het niet goed met onze luchthaven, is de visserij op sterven na dood, is de uitgaansbuurt onveilig, is de werkloosheid de op acht na grootste van Vlaanderen en staat Oostende vol sociale woningen!

en verzoeken

dat Johan Vande Lanotte NIET benoemd wordt tot burgemeester en Jean Vandecasteele burgemeester blijft!onderteken de petitie Jean Vandecasteele moet burgemeester van Oostende blijven!.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • ongeveer 4 jaar geleden anoniem
  • ongeveer 4 jaar geleden Dasseville Rosette Oostende gepensioneerde
  • meer dan 4 jaar geleden Isabelle Kindt Oostende VIB