nog geen ondertekeningen

Laat Tielrode Tielrode blijven

De kleiputten vullen en er een boomkwekerij van 39.6 hectare oprichten. Bovendien wil men er een bedrijfsgebouw met 4 bouwlagen neerpoten en een 8 meter hoge berg aanleggen.
Dat alles betekent dat Tielrode en Elversele voor minstens 10 jaar last zullen hebben van zwaar vrachtverkeer.

PETITIE

Wij

Mensen of sympathisanten van lieflijk Tielrode

constateren

Als alles goedgekeurd wordt, betekent dat Tielrode en Elversele voor minstens 10 jaar last zullen hebben van zwaar vrachtverkeer om 905.000 m³ grond aan te voeren. Door dit project gaat de waardevolle natuur in de kleiputten tussen de Hofstraat en de Kerkstraat verloren.

en verzoeken

Wij willen het behoud van de kleiputten en een uitbreiding van het Provinciaal domein.onderteken de petitie Laat Tielrode Tielrode blijven.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.

Geen ondertekeningen gevonden