2 ondertekeningen

Privatiseer VRT

Stop met de subsidies en staatssteun aan de openbare radio- en televisieomroep VRT en privatiseer de zender. Dit bespaart ons jaarlijkse meerdere miljoenen euro's. Dankzij de privatisering moet de VRT niet neutraal blijven, maar mag ze haar politieke voorkeur openlijk ondersteunen.

PETITIE

Wij

Elke Vlaming die zich stoort aan het vele belastingsgeld dat aan een niet-neutrale zender wordt besteed

constateren

Elk jaar ontvangt de VRT vele miljoenen euro's belastingsgeld. In ruil hiervoor zou je een neutrale zender mogen verwachten, die het nieuws brengt zoals het is, en niet enkel het nieuws dat past in de politiek correcte middens.
Door de privatisering kan de Vlaamse regering miljoenen euro's sparen en mag de VRT haar politiek correcte koers openlijk uitdragen.

en verzoeken

dat de Vlaamse regering de VRT privatiseert en stopt met het geven van belastingsgeld aan een niet-neutrale zender.onderteken de petitie Privatiseer VRT.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • meer dan 1 jaar geleden Henri Desair Overpelt
  • meer dan 1 jaar geleden anoniem