5 ondertekeningen

Recht op werken

Stop de syndicaten met hun peststakingen.
Een mindereid in België gijzelt de bevolking door het organiseren van stakingen, vooral in de openbare sector, met enkel het doel dit land te schaden en de schuld bij de democratisch verkozen regering te leggen.
Democratie is de wil van de meerderheid!

PETITIE

Wij

Werkende mensen, die ons Belgenland vooruit helpen en lak hebben aan enkele gefrustreerde vakbonden

constateren

Een meerderheid van werkende mensen en anderen die een deel van hun leven hebben gegeven aan arbeid, worden verplicht thuis te blijven door de frustratie van de vakbonden, die het openbare leven lamleggen.

en verzoeken

De vakbonden moeten leren zich neer te leggen bij de moeilijke beslissingen die genomen werden om België terug een economische toekomst te geven. Ja, wij hebben rechten maar wij hebben ook plichten: de toekomst van onze kinderen vrijwaren van het faillissement!onderteken de petitie Recht op werken.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • meer dan 2 jaar geleden anoniem
  • meer dan 3 jaar geleden Bas heijermans Heppen
  • bijna 4 jaar geleden anoniem
  • bijna 4 jaar geleden Herman moens Oostende
  • bijna 4 jaar geleden Patrick Weekers Buggenhout