4 ondertekeningen

School in Asse, voor iedereen!

10492451_1500095350223943_6849032582174527983_n

De gemeente Asse beslist om in de gemeentescholen de middagpauze in te korten, kinderopvang duurder te maken en warme maaltijden op school af te schaffen. Als ouders gaan we NIET akkoord!

PETITIE

Wij

ouders van de schoolgaande jeugd in Asse en sympathisanten

constateren

dat de gemeente Asse heeft beslist om in de gemeentescholen de middagpauze in te korten, kinderopvang duurder te maken en warme maaltijden op school af te schaffen

dat dit een eenzijdige beslissing is die werd genomen door het Assese schepencollege zonder hierover in dialoog te gaan met de rechtstreeks betrokkenen, namelijk de ouders, de 'werkende krachten' die weer maar eens in hun geldbeugel mogen tasten of oplossingen zoeken...

en verzoeken

om dialoog tot herziening van deze beslissing van het Assese schepencollegeonderteken de petitie School in Asse, voor iedereen!.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • meer dan 4 jaar geleden anoniem
  • meer dan 4 jaar geleden monique massie merchtem grootmoeder
  • meer dan 4 jaar geleden Baert Siren Mollem
  • meer dan 4 jaar geleden anoniem