nog geen ondertekeningen

Stakingen NMBS

Het recht op staken is belangrijk en in bepaalde gevallen zelfs noodzakelijk. Toch betreur ik het feit dat deze staakacties op eender welk moment mogen georganiseerd worden. Zoals tijdens de examenperiode van de studenten. Met deze petitie hoop ik dat we dit in de toekomst kunnen verhinderen.

PETITIE

Wij

die vinden dat op bepaalde momenten stakingen ongeoorloofd zijn

constateren

dat stakers (van de NMBS) bewust het algemeen belang van de Belgische bevolking misbruikt, door hun stakingsacties te organiseren op juist die momenten die zoveel mogelijk mensen raakt. Zoals tijdens de examenperiodes van de studenten. Puur en alleen hun eigen persoonlijke belangen af te dwingen.

en verzoeken

dat stakingsacties die op momenten gepland worden waar het algemeen belang van de bevolking ernstig geschaad wordt, onwettig worden veklaard en bij wet worden verboden.
Met als prioriteit het verbod van stakingen tijdens de examenperiode van studenten.onderteken de petitie Stakingen NMBS.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.

Geen ondertekeningen gevonden