1 ondertekening

Stop het vrachtvervoer in de Molenkouter in Sint-Lievens-Houtem

Ondanks het verbod(!) is het vrachtverkeer in de Molenkouter in Sint-Lievens-Houtem weer erg toegenomen en dat is niet meer leefbaar: huizen en muren barsten en het gedaver houdt de mensen uit hun slaap. De mensen van de Molenkouter worden het stilaan beu dat er nog steeds geen oplossing is.

PETITIE

Wij

de bewoners van de Molenkouter en het Eiland

constateren

dat het vrachtvervoer (ondanks een verbod en controle van de politie) nog steeds vrolijk door onze straten rijdt, met alle gevolgen van dien: slapeloze nachten, gescheurde muren enz.
Ook de snelheid waarmee ze hier rijden is niet mis, vooral 's-morgens als er weinig verkeer is; de mensen daveren gewoon uit hun bed!

en verzoeken

Wij verzoeken om hier dringend iets aan te doen, er zijn al controles geweest en het was een tijdje beter, maar blijkbaar helpen die niet echt.
Wij willen onze nachtrust terug en een betere signalisatie.onderteken de petitie Stop het vrachtvervoer in de Molenkouter in Sint-Lievens-Houtem.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • meer dan 3 jaar geleden anoniem