1 ondertekening

Tegen de vervroegde vrijlating van Bernard Ntuyahaga veroordeeld voor dood 10 Belgische paras en genocide

Ntuyahaga werd in juli 2007 door het hof van assisen schuldig geacht aan de moord op de tien Belgische blauwhelmen in 1994 en aan de moord op verschillende Rwandese burgers tijdens de genocide die volgde. Hij werd veroordeeld tot 20 jaar cel.

PETITIE

Wij

Militairen, para-commandos, ex-paracommandos nemen het niet dat deze persoon vervroegd is vrijgelaten.

constateren

Het feit dat deze man amper 10jaar uitgezeten heeft van de oorspronkelijke 20 jaar is onbegrijpelijk.Dat hij daarbij ook nog eens politiek asiel durft te vragen in Belgie getuigt van een totaal gebrek aan respect voor onze militairen die dag in dag uit klaar staan voor onze veiligheid.
De bevoegde ministers moeten hierin hun verantwoordelijkheden nemen en niet langer toestaan dat deze man zich op Belgisch grondgebied kan vestigen of verblijven.

en verzoeken

Wij vragen dat de aanvraag voor politiek asiel niet word verleend.En dat de man word verwijderd van Belgisch grondgebied.onderteken de petitie Tegen de vervroegde vrijlating van Bernard Ntuyahaga veroordeeld voor dood 10 Belgische paras en genocide.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • 3 maanden geleden Eddy Henderickx Santa Lucia (spanje) Ex-paracommando,gepensioneerd