nog geen ondertekeningen

Tegen de zwarte kat van de heks (=racisme)

Heks

Tegen de spreekwoordelijke kat, afgebeeld of vernoemd in een tekst bij een heks die steeds maar weer een zwarte kat moet zijn. Dit is racistisch tegenover alle zwarte mensen in onze samenleving.

PETITIE

Wij

de links-correcten van de maatschappij

constateren

dat de spreekwoordelijke kat bij een heks steeds maar weer een zwarte kat moet zijn. Dit is discriminerend voor alle zwarte mensen in onze samenleving

en verzoeken

dat alle zwarte katten op afbeeldingen en in sprookjes worden vervangen door een andere kleur, zoals daar zijn: lapjeskat, witte perzische kat of kat met tijgermotief.onderteken de petitie Tegen de zwarte kat van de heks (=racisme).We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.

Geen ondertekeningen gevonden