1 ondertekening

Thuisopvang van zieke kinderen in Meise mag niet stopgezet worden!

De gemeente Meise is van plan om in het najaar van 2014 de ondersteuning voor de dienst Thuisopvang voor zieke kinderen stop te zetten. Dat betekent dat de inwoners van Meise geen beroep meer kunnen doen op deze fantastische dienst!
Steun deze petitie om de stopzetting te voorkomen, door ze te ondertekenen en verder te verspreiden. Dank bij voorbaat!

PETITIE

Wij

Alle Meisenaars met (klein)kinderen van 0-12 jaar en sympathisanten

constateren

De dienst "Thuisopvang voor zieke kinderen" maakt het mogelijk dat jonge ouders beroep kunnen doen op een opgeleide begeleidster om op hun kinderen te passen als deze ziek zijn. Dit gedurende maximaal 10uur per dag aan 3€/uur. De rest wordt gesubsidieerd door de deelnemende gemeentes.

Zoveel ouders hebben geen familie waarop ze beroep kunnen doen. Waar moeten deze ouders terecht als de dienst wordt stopgezet? De ouders zitten met de handen in het haar!

en verzoeken

Wij willen de gemeente Meise ervan overtuigen om de huidige subsidiëring van de dienst "Thuisopvang voor zieke kinderen" te behouden, omdat zovele van hun inwoners een beroep doen op deze dienst en echt in de problemen komen als dit zou verdwijnen!onderteken de petitie Thuisopvang van zieke kinderen in Meise mag niet stopgezet worden!.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • meer dan 4 jaar geleden Rita Schevernels Schilde