1 ondertekening

Verbod op verspreiden van circus-reclameborden

Vecht mee tegen het wild-afficheren en help zo de verkoop van tickets voor deze dieronvriendelijke praktijken aan banden te leggen.

PETITIE

Wij

Dierenliefhebbers, inwoners van Hamme, wij die tegen het verspreiden van circusaffiches zijn.

constateren

Ondanks het verbod van maart 2014 op het gebruik van wilde dieren in het circus, heerst er nog steeds een groot probleem rondom het gebruik van niet-wilde-dieren in het circus en hun dieronvriendelijke mentaliteit.

en verzoeken

Dit is een oproep naar de gemeente Hamme en inwoners ervan om circussen geen voorrecht te geven om zomaar overal reclame op te hangen tijdens hun verblijf.
Door een verbod op te stellen in onze gemeente, zorgen we ervoor dat deze rondreizende, nomadische families minder shows verwerven.

Op deze manier zal er minder misbruik zijn van dieren die zij gebruiken voor hun eigen belang op winstoogmerk.onderteken de petitie Verbod op verspreiden van circus-reclameborden.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • ongeveer 2 jaar geleden anoniem