2 ondertekeningen

Volksraadpleging fusie Nevele en Deinze

Omtrent de fusie tussen Nevele en Deinze werd het volk nooit gehoord. Daarom willen wij graag de stem van de inwoners in kaart brengen door middel van een gemeentelijke volksraadpleging.

PETITIE

Wij

inwoners van de gemeente Nevele

constateren

Omtrent de fusie tussen Nevele en Deinze werd de bevolking nooit gehoord. Het zou goed zijn om voor dergelijke beslissingen de mening van de inwoners hierover in kaart brengen door het organiseren van een gemeentelijke volksraadpleging.

en verzoeken

het organiseren van een gemeentelijke volksraadpleging over de voorgenomen fusie tussen Nevele en Deinze.onderteken de petitie Volksraadpleging fusie Nevele en Deinze.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • ongeveer 1 jaar geleden anoniem
  • ongeveer 1 jaar geleden Kenneth De Feyter Merendree