nog geen ondertekeningen

Vrije doorgang voor wagens op de markt te Oudenaarde

Sedert de nieuwe aanleg van onze markt te Oudenaarde is het onmogelijk met de wagen de markt "rond te rijden". De markt te Oudenaarde is opgedeeld in 2 aparte parkeergebieden waarbij geen toegang is van de ene naar de andere parking.
Deze omeiding veroorzaakt extra verkeershinder en frustraties.

PETITIE

Wij

burgers van Oudenaarde
gebruikers van de infrastructuur te Oudenaarde

constateren

De infrastructuur van onze markt te Oudenaarde was voorheen dan niet zo mooi, maar wel een pak handiger. Omdat de herindeling van de markt reeds het aantal parkeerplaatsen meer dan gehalveerd heeft, zijn we niet akkoord met de scheiding tussen de 2 parkeergebieden op de Oudenaardse markt.
Zowel weggebruikers als handelaren ondervinden problemen.

en verzoeken

de markt open te stellen voor doorgaand verkeeronderteken de petitie Vrije doorgang voor wagens op de markt te Oudenaarde.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.

Geen ondertekeningen gevonden