3 ondertekeningen

Weg met de vuiligheid in de Heuvelstraat te Leopoldsburg

Puin

Waarom deze petitie?
Al 20 jaar lang laat de eigenaar van een pand in de Heuvelstraat te Leopoldsburg, een opslagplaats die niet meer gebruikt wordt, dit verkommeren. Dit pand ligt recht tegenover het terras van de petitionaris en dit is van verschillende buurtbewoners het uitzicht uit hun raam...
Er groeit enorm veel onkruid... een container die er al 20 jaar staat .... het dak waar stukken vanaf vallen .... tussen en achter de container ligt puin van stenen ... hout, ijzer, noem maar op.

PETITIE

Wij

bewoners van de Heuvelstraat te Leopoldsburg en sympathisanten

constateren

Al 20 jaar lang laat de eigenaar van een pand in de Heuvelstraat te Leopoldsburg, een opslagplaats die niet meer gebruikt wordt, dit verkommeren. Dit pand ligt recht tegenover het terras van de petitionaris en dit is van verschillende buurtbewoners het uitzicht uit hun raam... Er groeit enorm veel onkruid... een container die er al 20 jaar staat .... het dak waar stukken vanaf vallen .... tussen en achter de container ligt puin van stenen ... hout, ijzer, noem maar op.

en verzoeken

Graag hadden we dat dit opgelost en opgeruimd werdonderteken de petitie Weg met de vuiligheid in de Heuvelstraat te Leopoldsburg.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • meer dan 2 jaar geleden Beatrijs Van Roy Leopoldsburg
  • meer dan 2 jaar geleden Rudy Masset Leopoldsburg arbeider
  • meer dan 2 jaar geleden Vanhees nicky Leopoldsburg Onze mooie gemeente moet mooi blijven.