6 ondertekeningen

Wilmots buiten

De Belgische nationale voetbalploeg "De Rode Duivels" werd op het Europees landenkampioenschap in Frankrijk al in de kwartfinale uitgeschakeld door debutant Wales. Een droomgeneratie voetballers krijgt daarmee niet wat ze verdienen volgens hun internationaal erkend talent.
Het is tijd dat een ploeg vol kwaliteit ook een kwaliteitstrainer krijgt.

PETITIE

Wij

supporters van de Belgische nationale voetbalploeg die het beu zijn dat talent wordt verkwanseld

constateren

Trainer Marc Wilmots haalt niet alles uit de talenten van de huidige droomgeneratie Belgische voetballers. Andere trainers doen veel meer met minder goede spelers

en verzoeken

Ontslag van Marc Wilmots en de aanstelling van een tactische toptrainer voor de Rode Duivels, die ook ego's en spelers op hun plaats kan zetten.onderteken de petitie Wilmots buiten.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • meer dan 2 jaar geleden Joris Vander Cammen Kessel-Lo Bezorgde supporter
  • meer dan 2 jaar geleden anoniem
  • meer dan 2 jaar geleden anoniem
  • meer dan 2 jaar geleden anoniem
  • meer dan 2 jaar geleden anoniem
  • meer dan 2 jaar geleden hendrik de winne mechelen