nog geen ondertekeningen

Nog maar eens woning/bouwschandaal te Gent.

Img_4152

Vernietigen van een prachtig landgoed met villa en stallingen voor het bouwen van woningen en appartementen.

PETITIE

Wij

Bezorgde buutbewoners, ooit fiere Gentenaars

constateren

dat de stad Gent probeert zich te profileren als groene stad en met de regelmaat van een klok zijn er kranten berichten dat men dit terrein gaat omvormen tot een groene zone, meer geld vrij maakt voor parkjes, enzovoort.
Wat niet de krant haalt is dat het stadsbestuur aan de andere kant bouwpromotoren zoals Durabrik carte blanche geven om de bestaande ‘groene’ plekjes te verwoesten en vol beton te storten.

en verzoeken

de vernietiging van de verkavelingsvergunning en het in zijn glorie herstellen van het terrein 'Batslé' in de Vrouwenstraat te Wondelgem.onderteken de petitie Nog maar eens woning/bouwschandaal te Gent..We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.

Geen ondertekeningen gevonden