nog geen ondertekeningen

Veilig Merksem

Wij als handelaars en bewoners van Merksem zijn het beu dat er zoveel inbraken in handelszaken en woningen gebeuren. Deze week werden er 5 handelszaken in de buurt van het Kroonplein geconfronteerd met inbraak en poging tot inbraak. Ook onze pleinen zijn niet veilig voor kinderen!

PETITIE

Wij

bewoners en handelaars van Merksem, en sympathisanten

constateren

dat er inbraken in handelszaken en woningen gebeuren. Deze week werden er 5 handelszaken in de buurt van het Kroonplein geconfronteerd met inbraak en poging tot inbraak. Ook onze pleinen zijn niet veilig voor kinderen!

en verzoeken

graag meer politie controles en camera bewaking omwille van de aanhoudende plaag van vandalisme en inbraken. We zouden hiermee ook graag het drugsgebruik beter in kaart krijgen!onderteken de petitie Veilig Merksem .We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.

Geen ondertekeningen gevonden