115 ondertekeningen

Volksverzet tegen het afschaffen van de Kortrijkse Groothandels Markt

D059f626-43ab-4ea2-ade4-ee5421b64ae0

Op 1 augustus 2018 moet volgens het Kortrijkse Stadsbestuur de 100 jarige Kortrijkse Groothandels Markt verdwijnen.

De handelaars moeten plaatsruimen voor vuilniswagens met als gevolg dat zij hun handelszaak moeten sluiten en werkloos worden?!

PETITIE

Wij

Handelaars die hun in-en uitheemse groenten en fruit aan-en verkopen op de Kortrijkse Groothandels Markt en sympathisanten

constateren

Dat het Kortrijks Stadsbestuur de Kortrijkse Groothandels Markt (een 100 jarige Kortrijkse traditie) wil laten uitdoven om op de site vuilniswagens te stallen.

Dit brengt het gevolg met zich mee dat een groot aantal handelaars die een 100% afzetmarkt hebben op de KGM op 1/8/2018 werkloos worden.

Daarnaast zullen vele lokale winkels in en rondom Kortrijk problemen hebben om verse groenten en fruit aan te kopen.

en verzoeken

Om het plan om de Kortrijkse Groothandels Markt af te schaffen stop te zetten en een andere stalplaats voor hun vuilniswagens te zoeken.onderteken de petitie Volksverzet tegen het afschaffen van de Kortrijkse Groothandels Markt.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petitie.be kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • ongeveer 2 jaar geleden Wouter Vermeersch Kortrijk, Vlaanderen Lijsttrekker Vlaams Belang Kortrijk
  • ongeveer 2 jaar geleden Vandemaele Matti Heule
  • ongeveer 2 jaar geleden Bart Caron Marke Vlaams volksvertegenwoordiger
  • ongeveer 2 jaar geleden Marniek De Bruyne Kortrijk, roterijstraat 29
  • ongeveer 2 jaar geleden Steve Vanneste Marke
  • ongeveer 2 jaar geleden Stefaan Sintobin, Vlaams Volksvertegenwoordiger Vlaams Belang. Lid Commissie Landbouw, Leefmilieu, Energie & Toerisme Brugge
  • ongeveer 2 jaar geleden Tom de bisschop Kuurne Projectleider