You, the petitioner
Good one

België EXITS W.H.O.

52 signatures

België dient te onthouden m.b.t. deelname WHO; ‘Pand Treaty’ en heimelijke wetsinvoering door onverkozen, ongekende & ontoerekenbare personen van 194 lidstaten, dit zonder instem van de Belgische regering. Recht tot zelfdeterminatie en soevereiniteit van burgers en Staat mag niet afgestaan worden aan niet-democratisch verkozen WHO

Petition

We

Belgen en mensen die in België verblijven kunnen deelnemen aan deze petitie. Ook migranten of mensen die hier vastzitten

 

observe

Ongerust zijn wij dat het Parlement niet heeft gediscussiëerd over en geen inspraak krijgt in de 307 voorgestelde en aangenomen Internationale Gezondheidsvoorschriften (IHR), en de wijziging van de 5 Artikelen van de IHR die door de 75e Vergadering van de Wereldgezondheidsorganisatie op 27 MEI 2022 zijn aangepast, en daar hierover een absolute stilte heerst.

 

and request

Hierbij vragen wij onze regering de amendementen te debatteren en in het public te debatteren, ook deze die al opgenomen ZIJN in de Internationale Gezondheidsvoorschriften vorig jaar in mei 2022, alsook 'n publiek stemrecht te voorzien hierover voor alle burgers en verblijvenden in ons land.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Petition desk:
Lead petitioner:
Benjamin Vangheluwe 

History

Signatures