U, de petitionaris
20211021 the end of this petition

“LESS TRUCK TRAFFIC ZONES" ...everywhere... in Europe ...LTTZ.org

2 ondertekeningen

Europese overheden organiseren LTTZ ZONES - "LESS TRUCK TRAFFIC ZONES" in stedelijke e.a. woongebieden waar sluikverkeer onmogelijk wordt gemaakt voor doorgaand zwaar vrachtvervoer. Dit om mens, dier en plant te beschermen tegen extra lawaai, luchtvervuiling, extra psychisch en fysisch lijden.

Petitie

Wij

Gentenaren en Europeanen, bezorgde voorouders, bewuste, milieubeschermers en -herstellers e.a...

 

constateren

Dat de volksgezondheid en de natuur (aarde) worden opgeofferd aan de economische belangen van "de 1% te rijken der aarde” (bedrijven of personen.) Ook constateren we TERGEND UITSTELGEDRAG VAN VEEL OVERHEDEN die dikwijls die belangen ondersteunen door hun al dan niet handelen, gekoppeld “Business as Usual” mentaliteit, dit o.a. onder het mom van “Handelen als Goede Huisvader” in plaats van als "Goede Voorouder" (°)Boek van Roman Krznaric).

 

en verzoeken

OM ECHTE DEMOCRATIE en ECHT MILIEUHERSTEL gekoppeld aan ECHTE ARMOEDEBESTRIJDING en ECHTE BESTRIJDING VAN GECONCENTREERDE EXTREME RIJKDOM EN HEBZUCHT NAAR MACHT van bedrijven, instituties of personen. Dit laatste gaat NU de geschiedenis in als de grootste, langstdurende en meest verwoestende misdaad tegen de mensheid, het milieu en de aarde…en als de echte vermeende verantwoordelijke voor de voortschrijdende klimaatopwarming ............

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Europees Parlement 
Petitieloket:
Einddatum:
19-10-2021 
Petitionaris:
XEA BE0870753657 
Organisatie:
LTTZ.org 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

THE HEART OF EUROPE

ENJOY the fastest beating heart in Europe MORE LIVABLE....TOGETHER....A.S.A.P..

16-10-2021

De eerste LESS TRUCK TRAFFIC ZONE wordt binnenkort ingehuldigd te Drongen.

Héél wat organisaties ijveren in Vlaanderen voor een gezonder leefklimaat . Dat doet ook Leefbaar Drongen ( www. LeefbaarDrongen.be). Nu met succes!.

07-10-2021