U, de petitionaris
Deziglimburgslandschap

Behoud van provinciale aankoopsubsidies voor natuur!

258 ondertekeningen

Natuurvereniging Limburgs Landschap koopt en beschermt al sinds 1971 natuur in Limburg. Om aan deze missie te voldoen, verwerven we gronden om zo te komen tot grote brokken natuur, met dank aan de Provincie Limburg voor de jarenlange financiële steun. Helaas worden de Provinciale aankoopsubsidies nu geschrapt...

Petitie

Wij

Natuurvrienden, natuurgidsen, wandelaars, fietsers, toeristen, natuurliefhebbers, dierenvrienden.

 

constateren

In het licht van de uitdagingen op het vlak van biodiversiteit en klimaat, kan Limburgs Landschap vzw deze beslissing niet begrijpen. We ervaren het bovendien als een tegenstrijdigheid met de intentie van gedeputeerde Lambrechts om tijdens zijn bestuursperiode "vooral meer natuurverbindingen in Limburg te realiseren". Deze intentie kan Limburgs Landschap vzw alleen maar toejuichen.

 

en verzoeken

Limburgs Landschap vzw wil een bijsturing van deze beslissing (om aankoopsubies van natuur te schrappen), zodat we meer natuur kunnen beschermen en meer middelen beschikbaar blijven voor reeds verworven natuur.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Limburg 
Petitieloket:
Einddatum:
11-05-2020 
Petitionaris:
Patricia Willems 

Geschiedenis

Ondertekeningen