U, de petitionaris
1 land.pdf page 1

1 land = 1 regering !

4 ondertekeningen

België is een 'stipje' op de wereldkaart dat door de Belgische politici is verdeeld in zo'n 7 stukken die via schijnverkiezingen beheerd worden door steeds de zélfde ruziemakende 'vriendenkringen'. Het resultaat is een land in complete chaos. Dus... terug naar 1 land met 1 degelijke regering!

Petitie

Wij

Kinderen wiens ouders bloed en tranen vergoten hebben om België te bevrijden van dictatuur.

 

constateren

Mensen krijgen een stempel opgekleeft en worden gestraft met boetes en verbanning uit het normaal maatschappelijk leven. De geschiedenis (WOII) herhaalt zich, en het lijkt wel of de 'overheid' aanstuurt op een burgeroorlog tussen twee groepen burgers. De brave volgelingen en de mensen die een gezonde 'vrije' meningsuiting verdedigen. Dit soort dictatuur moet dringend verdwijnen vóór er een maatschappelijke ramp explodeert.

 

en verzoeken

Afschaffing van het systeem van 7 regeringen. Via op papier controleerbare nationale échte verkiezing, terug kiezen voor het systeem van 1 land met 1 degelijke regering. Dit kost de afgeperste arme taks- en belastingbetalers minstens 7 keer minder! Afgedankte politici gewoon aan de dop zetten zoals de 'gewone' burgers die door hen afgedankt worden! Taalgrenzen afschaffen. Terug naar "Eendracht maakt macht"! Weg met de chaos en afpersingen!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Petitieloket:
Petitionaris:
Marc Spandel 
Organisatie:
Burger met burgerzin. 

Geschiedenis

Ondertekeningen