Afrit

Behoud de oprit Zwijnaarde

"810 signatures"

Een tijdje geleden heeft wegen verkeer de oprit in Zwijnaarde afgesloten. Dit zorgt voor veel omrijden richting Antwerpen, Brussel, binnenring (Gent Centrum), Gentbrugge, Dampoort,... de lijst is eindeloos. Dit is heel nefast voor het milieu en meer plaatselijk verkeer = meer gevaar voor fietsers.

Pétition

Nous

Mensen die niet instemmen met de afsluiting van de oprit, sympathisanten

 

Observation

De afsluiting van deze oprit zal de verkeersstroom en de files op andere plaatsen doen toenemen. Dit zorgt voor omrijden richting Antwerpen, Brussel, binnenring (Gent Centrum), Gentbrugge, Dampoort,... de lijst is eindeloos. De verkeerssituatie is op deze plaatsen niet altijd veilig voor de zwakke weggebruikers en zal hierdoor nog onveiliger worden. Verder is al dat omrijden heel nefast voor het milieu, tijd en de portefeuille.

 

et requête

We vragen dat de oprit opnieuw wordt geopend en dat het probleem (wat is nu eigenlijk het echte probleem?) met deze oprit op een andere manier opgelost wordt in overleg met de inwoners van Zwijnaarde.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Agentschap Wegen en Verkeer 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
29-09-2022 
'Pétitionnaire:'
Tommy Mertens 

Histoire

Signatures