Officialkclogosimplifiedmini

Behoud sportkliminfrastructuur van nationaal niveau in Leuven

"2.386 signatures"

Vzw Klimclub Hungaria (Leuven) stelt vast dat de klimzaal 'Hungaria BVBA', waar we onze activiteiten voornamelijk laten doorgaan, in zijn bestaan bedreigd is. We vragen Stad Leuven om tot het uiterste te gaan om het voortbestaan van een sportkliminfrastructuur van nationaal niveau te verzekeren.

Pétition

Nous

KC Hungaria vzw: leden, vrijwilligers en sportklimmers van alle leeftijden/niveau en sympathisanten

 

Observation

We stellen vast dat de kliminfrastructuur waarin we onze activiteiten voornamelijk laten doorgaan, Klimzaal Hungaria BVBA, in zijn bestaan bedreigd is door een nieuwbouwproject. We willen het signaal geven dat dit het voortbestaan van onze clubwerking hypothekeert en dat hierdoor heel wat leden en niet leden hun sport niet langer in goede en verrijkende omstandigheden zouden kunnen beoefenen.

 

et requête

We vragen dan ook aan Stad Leuven om tot het uiterste te gaan in de inspanningen om het voortbestaan van een sportkliminfrastructuur van nationaal niveau in Leuven te verzekeren.

Statut actuel

Cette pétition n’est pas ouverte pour réunir des signatures. will_be_signable: Nous vous avons envoyé un e-mail à partir de webmaster@petities.nl. Pour continuer votre pétition, vous suivez le lien qui se trouve dans l’ e-mail.

 

Détails

Adressé à :
Leuven 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
07-02-2015 
'Statut:'
Retiré 
'Pétitionnaire:'
Tijl Smitz 
'Site web:'

Histoire

Signatures