U, de petitionaris
Good one

België EXITS W.H.O.

986 ondertekeningen

België dient te onthouden m.b.t. deelname WHO; ‘Pand Treaty’ en heimelijke wetsinvoering door onverkozen, ongekende & ontoerekenbare personen van 194 lidstaten, dit zonder instem van de Belgische regering. Recht tot zelfdeterminatie en soevereiniteit van burgers en Staat mag niet afgestaan worden aan niet-democratisch verkozen WHO

Petitie

Wij

Belgen en mensen die in België verblijven kunnen deelnemen aan deze petitie. Ook migranten of mensen die hier vastzitten

 

constateren

Ongerust zijn wij dat het Parlement niet heeft gediscussiëerd over en geen inspraak krijgt in de 307 voorgestelde en aangenomen Internationale Gezondheidsvoorschriften (IHR), en de wijziging van de 5 Artikelen van de IHR die door de 75e Vergadering van de Wereldgezondheidsorganisatie op 27 MEI 2022 zijn aangepast, en daar hierover een absolute stilte heerst.

 

en verzoeken

Hierbij vragen wij onze regering de amendementen te debatteren en in het public te debatteren, ook deze die al opgenomen ZIJN in de Internationale Gezondheidsvoorschriften vorig jaar in mei 2022, alsook 'n publiek stemrecht te voorzien hierover voor alle burgers en verblijvenden in ons land.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Petitieloket:
Petitionaris:
Benjamin Vangheluwe 

Geschiedenis

Ondertekeningen