U, de petitionaris
Ffp3

Covid bestrijding door verplichte ffp3 maskers

Een ffp3 masker is een betaalbare oplossing om de verspreiding van het virus te verminderen. Vast met een factor 10 of meer. Deze petitie pleit voor de gratis uitreiking van herbruikbare ffp3 maskers aan de bevolking en om het ffp3 masker te verplichten daar waar men nu reeds een masker moet dragen.

Petitie

Wij

Iedereen van de bevolking die de coronagolven en slingerbewegingen beu is.

 

constateren

De gezondheidszorg en de algehele bevolking wordt enorm belast, mentaal en fysiek, door de onophoudelijke coronagolven. Dit geeft aan dat er te veel verspreiding is van het virus. Maar mensen willen de economie ook gespaard zien. Welke oplossing blijft er dan over? Wel, een ffp3 masker heeft veel minder lekkage en gaat de verspreiding van het virus tegen. Mensenlevens worden gespaard en de economie zou kunnen blijven draaien.

 

en verzoeken

Ik verzoek u om u uit te spreken tegen het goed bedoelde maar wankele beleid vanuit de regering. Als men zich niet uitspreekt, lijkt men meer van hetzelfde te mogen verwachten. Dit is een kans om te tonen dat alternatieve oplossingen kunnen bestaan. En ik verzoek u om deze petitie te delen om het volk hierin een stem te kunnen geven.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kamer van Volksvertegenwoordigers 
Petitieloket:
Petitionaris:
Dries De Clercq 

Geschiedenis

Ondertekeningen