U, de petitionaris
Mobiliteit

Eenrichtingsverkeer Nazarethpad maakt WZC OLVT moeilijk bereikbaar

210 ondertekeningen

In het Nazarethpad werd eenrichtingsverkeer ingevoerd vanaf de Hallebaan tot aan het kruispunt met de Kapellebaan. Wie WZC OLVT wil bereiken, moet helemaal omrijden via de N14. Onze bereikbaarheid komt in het gedrang, bovendien is dit geen meerwaarde voor de verkeersveiligheid aan onze campus.

Petitie

Wij

Bewoners (83 wzc, 58 aw), medewerkers, vrijwilligers, hulpverleners, bezoekers en leveranciers

 

constateren

Deze verkeerswijziging maakt het voor onze bewoners, medewerkers, thuisverpleegkundigen, huisartsen, pedicures, familie, bezoekers en leveranciers omslachtig om onze zorgcampus te bereiken. De aantrekkelijkheid van onze campus daalt wat onze kwalitatieve zorg- en dienstverlening niet ten goede kan komen. Ons bewonerspubliek kiest ervoor in een vlot bereikbare groene oase te wonen omringd door enthousiaste zorgverleners en dierbaar bezoek.

 

en verzoeken

We willen de oorspronkelijke situatie behouden waarbij het Nazarethpad in beide richtingen voor het plaatselijk verkeer toegankelijk blijft. De verkeersveiligheid kan men nog verhogen door op strategische plaatsen verkeersremmers te plaatsen, in de nabijheid van onze campus.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Zandhoven 
Petitieloket:
Einddatum:
16-01-2023 
Petitionaris:
Charlotte Leemans 
Organisatie:
Onze-Lieve-Vrouw van Troost, vzw Amate 

Geschiedenis

Ondertekeningen