U, de petitionaris

Geef onze bussen terug en buiten met Lydia Peters

3 ondertekeningen

Stop De Lijn met hun gezever. Buiten met Lydia Peters. Weg met de lijn als ze hun hoofd in de grond blijven steken, ze verzuren de mensen hun leven. Geef onze bussen terug, wij betalen hoe dan ook de prijs. Geef onze haltes en bussen terug. Stop ook met de trein super duur te maken. Dit moeten wij ook betalen, 2 keer, 1 via de belastingen en dan voor een duur ticket.

Stop met de gemeente en de bevolking te beliegen. Stop met de afbraak van het openbaar vervoer en de uitbuiting ervan. De bevolking betaalt altijd de prijs. Mensen gaan in eenzaamheid belanden. Stop de lege-bussen politiek. Stop met onzinnige trajecten in te leggen. Stop met de waanzin en gooi Lydia Peters, eindverantwoordelijke, buiten. Zij is verantwoordelijk voor deze ellende.

Petitie

Wij

De bezorgde reizigers, die maar moeten boeten voor beslissingen die door politiekers genomen zijn, wij zijn het slachtoffer van waanzinnige politiek.

 

constateren

De politiek moet naar de bevolking luisteren want wij betalen de eind afrekening.

Het wordt hoog tijd dat de bevolking zegt: "dit kan niet meer, stop de afbraak van ons openbaar vervoer." De maat is vol en niemand van de politiek doet hier iets aan. Veel geroep, maar geen resultaten. Politiekers doe hier iets aan, dat is jullie taak en niet omdat jullie herverkozen willen worden.

Dit moet stoppen, geen afbraak van het noodzakelijke openbaar vervoer.

Wij moeten de overheid wakker maken.

 

en verzoeken

Wij willen de bus en trein betaalbaar houden, voldoende aanbod komt voor iedereen en geen verspilling meer van het zuur verdiende belastingsgeld. Ook moeten alle bussen terug komen en zelfs beter aanbod komen.

Stop met de afbraak van ons leven. Dunt het kader uit en zet er bekwame mensen in, geen politieke gebonden mensen.

Zet betere en meer bussen in, dit waar het nodig is, stop met de lege kilometers te rijden, een bus 10 keer per uur leeg laten rijden is verspilling. Bussen in leggen voor ouderen, schoolgaande en werkende mensen, kortom iedereen die afhankelijk is van dit vervoer.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Regering 
Petitieloket:
Petitionaris:
Frans hallar  
Organisatie:
Geen  

Geschiedenis

Ondertekeningen