3ba9b298 f8cd 43c9 b234 7b0f821fb6d7

Gelijkheid in Gerechtigheid! Want Geld wint ALTIJD!

"1 signatures"

Acid's veroordeling tot €20.000 schadevergoeding contrasteert scherp met reuzegommers die slechts €400 boete krijgen voor moord op Sanda Dia. Dit roept op tot een grondige herziening van ons juridisch systeem om gelijkheid voor de wet te waarborgen, ongeacht iemands achtergrond of financiële status.

Pétition

Nous

Samen een krachtig signaal sturen naar de autoriteiten om ons juridisch systeem te hervormen!

 

Observation

Het is duidelijk dat er een onrecht bestaat binnen ons rechtssysteem, waarbij de straffen sterk verschillen op basis van iemands financiële status en achtergrond. Deze oneerlijke behandeling ondermijnt het vertrouwen in de rechtspraak en benadeelt slachtoffers van misdrijven. Deze situatie roept om dringende actie om het rechtssysteem te herzien en ervoor te zorgen dat de wet op gelijke wijze wordt toegepast voor iedereen!

 

et requête

Wij verzoeken dringend om een herziening van ons rechtssysteem, waarbij gelijkheid voor de wet wordt gewaarborgd voor alle individuen, ongeacht hun achtergrond of financiële status/ sociaaleconomische status. Slachtoffers van misdrijven worden benadeeld! Dus het is van cruciaal belang dat concrete maatregelen worden genomen om deze ongelijkheid aan te pakken en ervoor te zorgen dat de wet op rechtvaardige en consistente wijze wordt toegepast.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Vlaams Parlement 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Laura Smolders 

Histoire

Signatures