U, de petitionaris
Fb img 1416001061448

Gerechtigheid voor kinderen: laat Marwan terugkeren naar huis

167 ondertekeningen

Justitie treedt niet altijd krachtdadig op om de rechten in verband met kinderen te doen respecteren, zoals de omgang met de beide ouders. Dit werd recent nog eens geïllustreerd door het volgende voorval. Dinsdag 4/11/2014 was de laatste keer dat Marwan op school werd gezien. Op woensdag 5/11/014 heeft zijn papa vastgesteld dat hij was verdwenen. Na een uitgebreid onderzoek van de politie blijkt dat Marwan opgesloten wordt door zijn moeder.

Petitie

Wij

mensen die bekommerd zijn over deugdelijk werk van Justitie voor het doen respecteren van rechten in verband met kinderen en in het bijzonder over het welzijn van het kind Marwan, ouders van kinderen uit Trapop in Retie, vrienden, iedereen die Marwan en zijn papa kent

 

constateren

Justitie treedt niet altijd krachtdadig op om de rechten in verband met kinderen te doen respecteren, zoals de omgang met de beide ouders.

 

en verzoeken

Justitie mag niet toelaten dat een kind wordt weggehouden van één van beide ouders door de andere ouder, zeker als het kind daardoor wordt weggehaald uit zijn vertrouwde omgeving, zijn school, zijn sportclub, zijn vrienden, alles wat hij tot nu toe kent. Laat Marwan aub terugkeren naar huis.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Openbaar Ministerie 
Petitieloket:
Einddatum:
06-02-2015 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Yasmina Frederickx 

Geschiedenis

Ondertekeningen