U, de petitionaris
Wp 20140706 15 42 19 smart201407070820140707083714

GOn-begeleiding is geen luxe voor onze bijzondere kinderen!

6.943 ondertekeningen

De GOn-begeleider EN ION-begeleider zorgt voor ondersteuning van onze kinderen, van de leerkracht en van de gewone school. In het nieuwe M-decreet worden de regels voor deze ondersteuning veel strenger waardoor veel kinderen uit de boot dreigen te vallen. Is het M-decreet vooral een besparingsmaatregel?

Petitie

Wij

Ouders van GON-leerlingen die bezorgd zijn over de huidige evolutie binnen het M-decreet

 

constateren

dat GOn aanvragen steeds moeilijker verloopt dat we ons minder gehoord voelen binnen het beslissingsproces dat het CLB de eindbeslissing heeft maar niet altijd begrijpt hoe belangrijk GOn is voor onze kinderen dat het M-decreet meer en meer leerlingen terug wil brengen naar het gewoon onderwijs maar dat de begeleidende maatregelen niet mee volgen dat onze kinderen elke dag heel hard werken om mee te kunnen en GOn maakt daar deel van uit!

 

en verzoeken

  • om van de beslissing tot GOn een echte, gezamelijke beslissing te maken waarbij alle partijen in het beslissingsproces evenveel inspraak hebben, dus zowel ouders, school als CLB.
  • om zo snel mogelijk de arbitragecommissie op te starten waar ouders een objectief luisterend oor kunnen krijgen

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Vlaamse Gemeenschap 
Petitieloket:
Einddatum:
26-12-2016 
Petitionaris:
Sandra Van Heffen 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen