Halt tegen illegale broodfokker Slijpstraat 10B te Beselare

"143 signatures"

Er zit sinds 2 jaar een illegale broodfokkerij aan de Slijpstraat 10B te Beselare. Daar worden honden gekweekt op een illegale manier. De uitbater verblijft illegaal in Beselare, zonder milieuvergunning of uitbatingsvergunning voor de kwekerij. Hij verwaarloost en mishandelt de dieren. We vragen dat alle dierenvrienden waar ze ook wonen onze petitie ondertekenen, zodat wij nogmaals en met aandrang de gemeente Zonnebeke erop kunnen wijzen dat ze wat dit betreft absoluut niet goed bezig zijn.

Pétition

Nous

huisdierenopvang Zonnebeke VZW, Frezenbergstraat 39 te 8980 Zonnebeke en alle andere dierenvrienden

 

Observation

dat de gemeente niet overgaat tot onmiddellijke sluiting van de illegale broodfokkerij aan de Slijpstraat 10B te Beselare, ondanks het feit dat de uitbater illegaal in de gemeente verblijft, er geen uitbatingsvergunning heeft, geen milieuvergunning, geen BTW nummer, geen handelsregister, hij niet in orde is conform de richtlijnen voor dierenwelzijn, hij rondrijdt met een camionette die niet wettelijk in orde is en nog niet staande gehouden wordt door de verbalisanten. Wij krijgen geen gehoor bij dierenwelzijn...

 

et requête

het gemeentebestuur van Zonnebeke om kordate actie te ondernemen tegen de broodfokkerij aan de Slijpstraat 10B te Beselare en niet een zoveelste reactie die niks verandert. Wij willen dat de loze beloftes stoppen en eisen de onmiddellijke inbeslagname van de verwaarloosde dieren.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Zonnebeke 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
09-06-2018 
'Pétitionnaire:'
Familie Declercq 

Histoire

Signatures