U, de petitionaris

Handen af van kinderopvang De Kapoen

Het gemeentebestuur is op zoek naar geld. Daarom wil ze o.a. het mooie pastoriegebouw 'De Kapoen' verkopen, het kloppend hart van de Heirweg, de kinderopvang naast de school. Wij pleiten voor het behoud van de kinderopvang in De Kapoen en zeggen nee aan de verkoop!

Petitie

Wij

kinderen, ouders & grootouders, Heirwegse verenigingen & gemeenschap, schoolteam, sympatisanten

 

constateren

De wandelafstand van de school, de gezellige hoekjes, de ruimte om creatief te zijn, de vele kamers waar kinderen kunnen ontsnappen aan de drukte, de mogelijkheid voor inclusieve opvang ... Dit zal bij de verkoop van dit mooie gebouw en bij de overdracht van de opvang naar een andere locatie allemaal niet meer mogelijk zijn. Wie weet komt er ook een prijsverhoging. Kinderopvang moet voor iedereen toegankelijk zijn, ook voor kwetsbaren, alleenstaande ouders,... Kinderopvang moet in de nabijheid van de school zijn. Bussen inleggen om kinderen naar de kinderopvang te brengen zal geld kosten en is niet milieuvriendelijk.

 

en verzoeken

In het belang van de ouders, de kinderen, de school en de gemeenschap pleiten wij voor het behoud van de kinderopvang in De Kapoen en zeggen nee aan de verkoop ervan!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Anzegem 
Petitieloket:
Einddatum:
22-12-2019 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Feestcomité Heirweg 
Organisatie:
Feestcomité Heirweg 

Geschiedenis

Ondertekeningen