U, de petitionaris
57916122 fd4a 4ff1 b269 26185efb59ef

Herken onze Belgische clubscene als cultureel erfgoed

1 ondertekeningen

België was ooit het Walhalla en een ware trendsetter in het nachtleven. Niet enkel in clubs en discotheken was dit kleine landje een specialist maar ook in vele muziek genres en specifieke muziek trok elk weekend volk tot ver buiten onze grenzen.

Petitie

Wij

die genieten van het Belgische nachtleven en sympathisanten

 

constateren

Ook het nachtleven is de identiteit van België, de reden dat er op heden zoveel top festivals bestaan met onze club geschiedenis als voorbeeld.

Er zijn niet veel discotheken of clubs die nog overeind staan, het is nu aan de overheid op in te springen en fier te zijn op wat en wie we zijn.

 

en verzoeken

Wij willen ons officieel richten aan de overheid!

Hoog tijd dat de weinige legendarische plekken die bekend staan tot ver buiten onze grenzen beschermd worden als cultureel erfgoed, want dit is het ook !

We hopen dat zowel jong als oud zich eens enkele jaren terug katapulteert in zijn gedachten en deze petitie ondertekent en misschien met een leuke anekdote de vrienden van toen nog eens zullen aanspreken en vragen dit ook te doen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Petitieloket:
Petitionaris:
Stefaan de greve  
Organisatie:
Music industrie Belgium 

Geschiedenis

Ondertekeningen