U, de petitionaris
Bt wr shia 8687  kopie klein

Heropstart van shiatsu als complementaire gezondheidsondersteunende zorgpraktijk

912 ondertekeningen

Sinds 2 november hebben wij, als niet medisch contactberoep, alle activiteiten moeten stilleggen. Een waardevolle en essentiële alternatieve zorg valt hierdoor weg. Ben je ook overtuigd van de meerwaarde van shiatsu, in het bijzonder in deze stressvolle tijd? Teken dan deze petitie!

Petitie

Wij

De Belgische Shiatsu Federatie (BSF) en haar leden, Shiatsu-beoefenaars en Shiatsu-ontvangers, sympathisanten.

 

constateren

Dat shiatsu een volwaardige ondersteuning kan bieden voor het versterken van de algemene gezondheid en immuniteit en een positieve impact heeft op het mentaal en emotioneel welzijn. Dat shiatsu-beoefenaars strikte hygiënevoorschriften volgen en dus geen hoger risico vormen dan andere zorgpraktijken. Dat shiatsu door veel mensen als een vorm van essentiële zorg ervaren wordt, die hen nu wordt ontzegd. Dit stuit op onbegrip bij al deze mensen.

 

en verzoeken

De heropstart van shiatsu, als complementaire gezondheidsondersteunende zorgpraktijk onmiddellijk terug toe te laten. Shiatsu kan mede een deel van de oplossing zijn.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Regering 
Petitieloket:
Petitionaris:
voorzitter Belgische Shiatsu Federatie 
Organisatie:
Belgische Shiatsu Federatie 

Geschiedenis

Ondertekeningen