20jqwbv10pd01

Honden moeten toegelaten worden op school

School is hard. Zelfs voor degenen die ervan houden. Het is onmogelijk om een heel jaar door blij en opgewekt te zijn op school. Daarom pleiten wij voor de toelating van honden op school. Honden zijn namelijk vriendelijke dieren die de dag van alle studenten en zelfs leerkrachten kunnen verbeteren.

Pétition

Nous

Iedereen die het onderwerp van deze petitie een goed idee vindt.

 

Observation

dat meerderheid van de mensen niet houdt van school, maar bijna iedereen houdt van honden. Dit is dus de perfecte combinatie!

Een hond in de klas zal helpen tegen verveling en stress: iedereen kan hem namelijk aaien en dat is goed voor de bloeddruk. Honden kunnen ook goeie grapjassen zijn en zo de sfeer opbeuren. Daarbuiten is elke hond een sociaal beest die dan weer de relaties binnen de klas zal verbeteren.

Geen nadelen dus!

 

et requête

om honden toe te laten op school en in de klassen. Toelaten dat ze samen met hun eigenaar naar de les mogen gaan en rustig in de klas tussen de stoelen en banken mogen rondlopen. Een simpel verzoek met veel baten.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Vlaamse Gemeenschap 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
01-01-2020 
'Pétitionnaire:'
Naïc Houdmont 

Histoire

Signatures