157867876 3939689916125570 5757984906980484840 n

Hondeweide Tongeren

"53 signatures"

Verzoek tot meer prioriteit werkzaamheden aan de hondeweide te Tongeren en/of bijplaatsing weide in het Domein Plinius.

Pétition

Nous

Wij, hondenbezitters van Tongeren en omstreken, sympathisanten

 

Observation

We ondervinden al ruim 7 maanden hinder door de werken die plaatsvinden op de hondenweide aan de Oude Blaarstraat. Het beheer van de FB groep “Hondenweide Tongeren” heeft meerdere malen contact opgenomen met de verantwoordelijke Schepen van Mobiliteit, Leefmilieu en Sport en de problemen die ondervonden werden hier dan ook aangekaart. De verantwoordelijke heeft op zijn beurt dan ook beloftes of toezeggingen gedaan dat deze zouden eindigen ten laatste in de maand Oktober.

Echter constateren wij dat het tempo van de werken zeer weinig vooruitgang bieden. Rekening houdend met wet en regelgeving , is er helaas geen aanbieding voor baasjes om hun trouwe vriend(en) elders los te laten lopen.

 

et requête

Vaak is er als enige oplossing voor het huidige probleem, dat baasjes (mits zij eigen vervoer ter beschikking hebben) zouden moeten uitwijken naar verre gemeentes (bv St Truiden, Maasmechelen, Maastricht, etc) om nog enigszins de hondjes een beetje vrijheid en beweging te kunnen bezorgen

Wij, ondergetekende, vragen als alternatief een gebied welke kan afgezet worden voor onze hondjes. Een gebied die goed toegankelijk is, rekening houdt met minder-validen en een goede parkeergelegenheid biedt. Het Plinius park biedt al deze mogelijkheden en een hondenweide zou hier enkel en alleen een mooie aanvulling en meerwaarde geven voor het domein op zich.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Tongeren 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Mike van der Ploeg 
'Organisation:'
Hondeneigenaren van Tongeren 

Histoire

Signatures