U, de petitionaris
Img 4339

Hou Everberg groen! NEEN tegen de verkaveling Ziptstraat!

306 ondertekeningen

De gemeente Kortenberg keurde de verkavelingsaanvraag in de Ziptstraat goed. Wij gaan in beroep! In 1e aanleg tekenden al 30 personen beroep aan. Teken mee tégen de nieuwe verkaveling en vóór het behoud van het groen in de Ziptstraat! Stop deze de bouwwoede!

Petitie

Wij

inwoners & sympathisanten van Everberg en Groot-Kortenberg die onze gemeente groen willen houden,

 

constateren

dat de grenslijn tot het Landschappelijk Waardevol Agrarisch Gebied niet gerespecteerd wordt. Net daarom werd een eerdere aanvraag geweigerd, door gemeente en provincie. Ondanks alle objectieve bewijzen (gewestplan, topografische foto's, rapport van een onafhankelijke landmeter, ...) keurde de gemeente de plannen van Landmeter Expert Willems goed, zonder verantwoording te vragen of te geven. Op deze manier verdwijnt stilaan ons groene gebied!!

 

en verzoeken

de weigering van de verkavelingsaanvraag in de Ziptstraat! Wij vragen aan de gemeente Kortenberg en aan de Bestendige Deputatie van de Provincie Vlaams-Brabant om deze verkavelingsaanvraag af te wijzen. Ref. OMV_2023016844, te raadplegen op het inzageloket.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kortenberg 
Petitieloket:
Einddatum:
15-06-2024 
Petitionaris:
Michael Dequae & Elisabeth Flaam 

Geschiedenis

Ondertekeningen