U, de petitionaris

Kinderboerderij in Blankenberge

175 ondertekeningen

Wij als Blankenbergenaars pleiten voor een kinderboerderij, daar er hier bijna niets meer te doen is voor de jeugd. Een kinderboerderij is zowel goed voor jong als voor oud, want ook grootouders gaan met hun kleinkinderen naar een kinderboerderij. Hierbij hebben we sowieso een win-win situatie.

Petitie

Wij

de inwoners van Blankenberge

 

constateren

We hebben een groenere omgeving nodig in Blankenberge en ook wat meer leven in de winter. Nu moeten we met z'n allen uitwijken naar andere gemeentes en kost ons dit ook nog eens extra (trein,auto). Daar kinderen de toekomst zijn van onze gemeenschap en iedereen wel van dieren houdt pleiten wij, de Blankenbergse bevolking, voor een kinderboerderij. Groot en klein samen zijn we één.

 

en verzoeken

Wij de Blankenbergse bevolking, verzoeken u dan ook om rekening te houden met onze toekomst, namelijk de jeugd van Blankenberge. Als zij hier al niet in een leuke omgeving kunnen opgroeien, gaan ze hier zeker en vast hun eigen kinderen niet grootbrengen. Mens en dier in één gemeenschap is het mooiste wat er bestaat op aarde. En daarom deze petitie voor het verkrijgen van een kinderboerderij in Blankenberge.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Blankenberge 
Petitieloket:
Einddatum:
07-02-2017 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Bart Beckers 

Geschiedenis

Ondertekeningen