U, de petitionaris
Download

Kinderdagverblijf 't Schommelpeirt

Een petitie opgestart door ouders van kinderen die opvang hebben in het KDV, om het personeel een hart onder de riem te steken en een signaal te geven naar de dienst Opgroeien, dat wij als ouders tevreden zijn met de diensten die het KDV verleent.

Petitie

Wij

zijn bezorgde ouders van de kinderen die opvang krijgen in het kinderdagverblijf 't Schommelpeirt.

 

constateren

Dat de diensten en zorgen die het KDV ons en onze kinderen verlenen zeer goed zijn en dat we heel tevreden zijn van het personeel. Er zullen altijd dingen zijn om te verbeteren, maar de kinderen gaan zeer graag naar het KDV. Het is zowel in het voordeel van de ouders en zeker voor de kinderen, dat het kinderdagverblijf open kan blijven. Onze kinderen spenderen veel uren met de zorgverleners en zijn dus zo goed als familie.

 

en verzoeken

om rekening te willen houden met de feedback van de ouders, alsook van de inspanningen die het personeel reeds geleverd heeft en blijft leveren om het KDV elke dag te verbeteren in al zijn aspecten. Geef ze de tijd om deze punten te kunnen aanpakken en laat het KDV open. Het bespaart de ouders veel stress en kopzorgen, veel andere plaatsen voor opvang zijn er niet, en het belangrijkste, onze kinderen gaan er enorm graag naartoe.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Anders 
Petitieloket:
Einddatum:
25-03-2024 
Petitionaris:
Dennis Mertens 

Geschiedenis

Ondertekeningen