U, de petitionaris
20211021 the end of this petition

LESS TRUCK TRAFFIC ZONE(°) DRONGEN-GHENT-EUROPE.... (°)LTTZ.org

5 ondertekeningen

De Vlaamse Overheid koestert erg klimaat onvriendelijke plannen in Gent, onder de vorm van een nieuwe VRACHTROUTE en het TOELATEN VAN SLUIKVERKEER door de woonkern van DRONGEN, dit ten nadele van de fysische en psychische gezondheid van de lokale bewoners, hun lokale natuur en cultuur.

Petitie

Wij

Bewoners en bewuste sympathisanten van een Leefbaarder Drongen, een Leefbaarder Gent en Vlaanderen.

 

constateren

Dat de Vlaamse Overheid nog steeds niet handelt als “Goede Voorouder” ((°) (Auteur en schrijver Roman Krznaric) en dus GEEN REKENING HOUDT MET TOEKOMSTIGE GENERATIES en dus GEEN LANGE TERMIJNVISIE ontwikkelt of heeft, maar echt nog blijft steken in een verouderde “Goede Huisvader” mentaliteit. Dat de Vlaamse Overheid weinig interesse vertoont om VRACHTTRANSPORT TE VERMINDEREN of te vervangen door KLIMAAT-EN NATUURVRIENDELIJKER ALTERNATIEVEN.

 

en verzoeken

De Gentse Gemeenteraad en Vlaams Parlement om een ernstig debat hierover, en verzoeken hen onmiddellijk om MILIEUHERSTEL en DE FYSISCHE EN PSYCHISCHE GEZONDHEID VAN DE BEWONERS (mensen, dieren en planten) als een ABSOLUTE MAATSCHAPPELIJKE PRIORITEIT te gaan beschouwen en er naar te handelen. Enkele ideeën om dit beter te kunnen verwezenlijken zijn o.a. terug te vinden in het boek “EEN ECONOMIE VAN VERBINDING” (Auteur Charles Eisenstein)…

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Gent 
Petitieloket:
Einddatum:
19-10-2021 
Petitionaris:
XEA BE0870753657 
Organisatie:
LTTZ.org  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

ENJOY GHENT

ENJOY the fastest beating heart in Europe MORE LIVABLE....TOGETHER....A.S.A.P..

16-10-2021

GEEN VRACHTROUTE DOOR DRONGEN

Met dank aan alle enthousiaste wakkere en bewuste medeburgers...Samen een Leefbaarder Gent beleven...daar gaan we voor!.

07-10-2021