U, de petitionaris
Img 5231

Local drifttrack motorsport

Alles is veiliger dan onze hobby uitoefenen tussen het ander verkeer op de openbare weg.

Bij deze vragen wij om de optie te overwegen aan het stadsbestuur regio Brugge en omstreken voor een privé terrein/mini drift parkour.

I.p.v. altijd naar Duitsland/Frankrijk/Nederland te moeten gaan.

Petitie

Wij

De drift gemeenschap Vlaanderen. Grote groep autosportliefhebbers

 

constateren

Zo zouden er al heel veel wegpiraten van de West-Vlaamse wegen gehaald worden, dit kan ook dienen voor gesloten test dagen met eventueel nieuwe wagens, verschillende weersomstandigheden, en veiligheidscursussen georganiseerd door het stadsbestuur en de nodige vrijwilligers… laat ons bewijzen dat we er zelf zorg voor kunnen dragen en verstandig mee omgaan zoals eventueel de community van skaters doen met hun parken…

 

en verzoeken

Bij deze willen we eventueel kijken of er een mogelijkheid zou zijn om stad Brugge/Damme/Knokke/Maldegem/Oostkamp te overtuigen en warm te maken om ons (motorsport liefhebbers) een eigen plekje te geven om onze hobby uit te oefenen, bijname driften, wij snappen dat er geen races zullen kunnen georganiseerd worden i.v.m. veiligheidsmaatregelen op zo’n klein circuit… maar eventueel wel om afzonderlijk rondjes te rijden/driften met omgebouwde wagens.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Petitieloket:
Petitionaris:
Maximiliaan De Cock 
Organisatie:
De gehele community 

Geschiedenis

Ondertekeningen