U, de petitionaris
Skyline rijmenam

Meurop site: Geen SKYline voor Rijmenam city !

151 ondertekeningen

Graag willen wij jullie er op attent maken dat de Meurop site zal plaats maken voor het stichten van een nieuw dorpje op zo’n kleine oppervlakte. Wat ons zorgen baart is de hoeveelheid woonheden, de hoogte van de gebouwen, de monumentale impact op het dorp Rijmenam.

Petitie

Wij

Wij inwoners, buurtbewoners, sympathisanten van de Dijlevallei en mensen van omliggende gemeenten

 

constateren

Volgens huidig ruimtelijke voorschriften is hier geen hoogbouw mogelijk zodat het pittoreske karakter van het dorp gewaardeerd blijft en geen dorp wordt met hoogbouw zoals in Bonheiden.

Het rustige en groene karakter van het dorp zal verdwijnen, het toegelaten bouwprogramma van deze site gaat het dorp overspoelen, het verkeer zal enorm toenemen. Het nieuwe Rup van Meuropsite is een uitgeschreven Rup dat hoort bij een stad en niet bij een dorp.

 

en verzoeken

Dat deze site mag omgevormd worden tot woonzone maar met een correcte densiteit met eenzelfde geest, ruimtelijke visie zoals de dorpskern. Geen hoogbouw van 6 verdiepen, maar glv. + 2 verdiepen tot max 3 verdiepen, dat er een park zal aangelegd worden , de woningen zullen ingepland worden met voldoende afstand van elkaar met tussenin veel groene zones.

Zodat Rijmenam een dorp mag blijven waar de kwaliteit van wonen in een rustige, groene omgeving verzekerd wordt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Bonheiden 
Petitieloket:
Petitionaris:
Hilde van Kerckhoven 
Organisatie:
Buurtbewoners en Inwoners 

Geschiedenis

Ondertekeningen