U, de petitionaris

NEE tegen drie maanden afsluiten van de Leuvensesteenweg in Tervuren

117 ondertekeningen

Ondergetekenden van deze petitie zijn diep bezorgd over de intentie van het Agentschap Wegen en Verkeer om tijdens fase 7 van de wegwerkzaamheden aan de Leuvensesteenweg in Tervuren de toegang tot de Grensstraat te blokkeren; en dit voor de periode van april tot en met juni 2015.

Petitie

Wij

Bewoners van de buurt rond het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika (KMMA) in Tervuren

 

constateren

Wij zijn diep bezorgd over de intentie dat het Agentschap Wegen en Verkeer heeft voor de periode van 15 maart - juni 2015 van de wegwerkzaamheden aan de Leuvensesteenweg in Tervuren de toegang tot de Grensstraat te blokkeren. De Leuvensesteenweg is een belangrijke verkeersader tussen de twee delen van Tervuren en een essentiële pijler voor het wegverkeer tussen Leuven en Brussel. Haar volledige sluiting zal een enorme chaos veroorzaken.

 

en verzoeken

Daarom dringen wij er bij het Vlaams Gewest en de Schepenen van Tervuren en Wezembeek-Oppem op aan alternatieven te voorzien opdat het kruispunt van Museumlaan, Grensstraat en Leuvensesteenweg op één of andere manier open blijft. Tevens vragen we dat het verkeer tussen Leuven en Brussel in beide richtingen tijdens fase 7 van de wegenwerken verzekerd blijft.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Vlaamse Gewest 
Petitieloket:
Einddatum:
11-05-2015 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Bert Kuby 

Geschiedenis

Ondertekeningen