U, de petitionaris
550x407

NIEUWE WET TEGEN WILDPARKEREN OP PRIVE TERREIN / PRIVE OPRIT / PRIVE PARKING

6 ondertekeningen

Het is niet logisch dat een eigenaar van een privé parking, oprit of eigendom een auto of een voertuig moet wegtakelen op eigen kosten. Wild parkeerders maken hier misbruik van. Elk eigenaar moet via de lokale politie een auto kunnen doen wegtakelen op de kosten van de fout / wildparkeerder.

Petitie

Wij

eigenaars van privé parkings, opritten, terreins

 

constateren

Dat er enorm veel misbruik gemaakt word van het parkeren zonder toestemming op opritten, privé parkings & privé terreins, en dit omdat de eigenaars deze autos of voertuigen alleen op eigen kosten mogen wegtakelen. Wanneer men aan een wild parkeerder zegt dat u de wagen zult laten wegtakelen, lachen zij daar mee en zeggen: "doe maar, geen probleem"... Eigenaars van privé opritten of parkings staan machteloos tegenover wildparkeerders !

 

en verzoeken

Het wordt hoog tijd dat de wetten ivm wildparkeren of parkeren zonder toestemming op privé eigendom veranderen en dat de politie de wildparkeerders op privé mag bekeuren en laten wegtakelen op de kosten van de parkeerder / bestuurder.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Openbaar Ministerie 
Petitieloket:
Einddatum:
12-12-2022 
Petitionaris:
LEVENT CAMOGLU 

Geschiedenis

Ondertekeningen